Софи Маринова отново е с гипс на ръката. Ромската перла е

...
Софи Маринова отново е с гипс на ръката. Ромската перла е
Коментари Харесай

Кой счупи ръката на Софи Маринова

Софи Маринова още веднъж е с гипс на ръката. Ромската перла е претърпяла случай и е посетила „ Пирогов “. От лечебното заведение за удостоверили информацията, съобщи LifeOnline.bg. Звездата е била прегледана и гипсирана, след което незабавно е напуснала незабавната болница. Все още не е ясно по какъв начин се е стигнало до трагичната преживелица - дали певицата е паднала и се е блъснала или има друга причина за физическия й дискомфорт.  

Преди време Софка призна, че е ставала жертва на домашно принуждение. Бившият й съпруг и сегашен сътрудник Тодор Давидов-Гринго е пускал в деяние " шамарената фабрика ".  Неслучайно тя се разведе с него единствено няколко месеца след гръмко рекламираната им женитба. След това обаче се закле, че го обича и се събраха още веднъж. Сега обаче тя за втори пък е с гипс. 

Само преди Софи подвигна величествен абитуриентски бал в чест на дипломирането на единствения си наследник Лоренцо. На празненството е участвал и въпросният екс брачен партньор Тодор Давидов - Гринго. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР